Echipa Dentexpert Magic

Home / Echipa Dentexpert Magic

Echipa Dentexpert Magic

Echipa noastra a inceput sa se formeze in urma cu paisprezece ani, in Bucuresti, ulterior adaugandu-si noi membri odata cu deschidere sediului din Brasov.
Ne caracterizeaza experienta, profesionalismul, entuziasmul, dorinta de a creste impreuna spre a oferi tratamente la inalte standarde, bazate pe o pregatirea continua a medicilor si asistentelor, o buna colaborare intre membrii echipei si intre acestia si pacienti.
In clinicile Dentexpert Magic veti gasi medici specialisti in:

implantologie orala

pedodontie

ortodontie

radiologie dentara

parodontologie

endodontie

terapie restaurativa

cosmetica dentara.

Astfel, impreuna va putem asigura tratamente stomatologice complexe si complete.

Echipa medici Brasov

Dr. Radu Costea

Dr. Radu Costea

Doctor in Medicina Dentara - Competenta Implantologie si Radiologie Dentara
Dr. Diana Ghia

Dr. Diana Ghia

Medic Stomatolog - Specialist Parodontologie si Implantologie Orala

Echipa medici Bucuresti

Dr. Radu Costea

Dr. Radu Costea

Doctor in Medicina Dentara - Competenta Implantologie si Radiologie Dentara

Cateva lucruri despre noi

Consult personalizat

Fiecare tratament incepe cu o analiza detaliata a istoricului medical al pacientului, urmata de un consult minutios. Vom aloca tot timpul necesar pentru a adapta tratamentul in functie si de dorintele dumneavoastra personale . Acest proces are la baza atat anii de experienta cat si cele mai recente descoperiri in domeniu.

Consult periodic

Suntem interesati de succesul tratamentelor oferite dar si ca pretul acestora sa va fie accesibil. Tinand cont de acestea, dupa terminarea tratamentului, va putem oferi consultatii periodice, in functie de riscurile ce pot aparea la dumneavoastra. Nu mai este necesar sa va spunem ca asiguram garantii pentru toate tratamentele pe care vi le oferim.

Transparenta costurilor

Costurile tratamentelor depind de durata si specificul acestora. Suntem transparenti si in aceasta privinta din respect pentru pacientii nostri, dorind ca acestia sa faca cele mai bune alegeri, in functie de bugetul fiecaruia si de ce tratament ar trebui sa aleaga.

Atentie, igiena, organizare

Succesul tratamentului poate fi atins doar prin respectarea unor procedee corecte. Atentia indreptata catre client, igiena si organizarea moderna stau la baza  atitudinii noastre profesioniste.