Despre noi

Home / Despre noi

Conceptul Dentexpert Magic:

“Orice ai decide sa faci, fa cu bun simt!”

Vizita la medicul dentist trezeste de obicei emotii si incertitudini in randul pacientilor. Pentru ca ne gandim foarte mult la confortul dumneavoastra in clinicile noastre veti fi intamplinat de o echipa tanara, profesionista, foarte prietenoasa si intr-un mediu apropiat celui familial. Sala de asteptare va ofera cateva momente de relaxare inainte de-a intra in cabinet: cateva acorduri sonore, poate cateva randuri citite sau un documentar TV va vor alunga emotiile, iar cei mici se vor simti ca intr-un loc de joaca in camera special creata pentru ei.
Echipa de medici din clinicile Dentexpert Magic isi doreste sa gaseasca cele mai bune solutii terapeutice pentru fiecare pacient in parte, imbinand nevoile dumneavostra cu indicatiile specialistilor si cu beneficiul unei dotari medicale foarte ample si de ultima generatie.
Mai mult de atat, tinem foarte mult la valorile medicale in ciuda marketingului agresiv, prezent in ultimii ani pe piata medicala.

Dezvoltare, confort, orientare spre client

Impreuna cu sediul central din Bucuresti, clinica Dentexpert Magic contribuie la succesul personal si profesional al pacientilor, prin oferirea de solutii stomatologice profesioniste, conforme celor mai inalte standarde din domeniu. Astfel va asteptam in 9 cabinete: 4 cabinete stomatologice in Bucuresti  si 5 cabinete stomatologice in Brasov

Ne-am gandit la confortul dumneavoastra si am incercat ca sala de asteptare sa va ofere cateva momente de relaxare inainte de-a intra in cabinet: cateva acorduri sonore, poate cateva randuri citite sau un documentar TV va vor alunga emotiile pe care le trezeste de obicei medicul dentist.

Sedintele de tratament sunt adaptate la cerintele si timpul pacientului, astfel incat – punctualitatea – este conditia obligatorie ca noi sa fim eficienti si dumneavoastra multumiti.

Va asteptam sa ne cunoasteti pentru a confirma cartea noastra de vizita !

Ce spun pacientii despre noi