CLINICA DENTEXPERT BOUTIQUE

Centru de excelenta in stomatologia si estetica faciala cu laser

Stefan Capsa Nr. 17,
Sector 5, Cotroceni

SOLICITA O CONSULTATIE

Clinica Dentexpert Boutique

Credem ca fiecare zambet spune o poveste.
De aceea, intelegem cat este de important sa avem grija de el.

Clinica Dentexpert Boutique este mai mult decat un loc in care pacientii vin pentru a rezolva o problema stomatologica sau de ordin estetic, este o casa plina de intelegere, cu oameni calzi si profesionisti, gata oricand sa le ofere cele mai bune optiuni de tratament.

Dentexpert Boutique este primul concept de clinica stil boutique ce imbina o estetica decorativa deosebita cu tehnologia laser de ultima generatie.

Indiferent de complexitatea tratamentului medical, le oferim pacientilor optiuni complete si sigure de tratament, intr-un ambient modern, steril, inovator ca experienta si relaxant.

De asemenea, am alaturat echipei si medici specialisti in estetica faciala si in tratamente de reconstructie si rejuvenare a tenului.

Echipa ta de medici profesionisti

Zambetul tau, in grija unei echipe medicale multidisciplinare

Dr. Radu Costea

Dr. Ana Maria Mindrican

Dr. Andreea Carmen Ciausu

Dr. Cosmin Codres

Dr. Nazila Saki

Dr. Magda Ghita

Centru de excelenta in stomatologia cu laser

Tratamente rapide, fara durere

Laserul dentar se foloseste pentru tratarea boli parodontale, albirea dintilor, indepartarea tesuturilor infectate, a tumorilor benigne si poate ajuta si la detectarea incipienta a cariilor dentare.

De asemenea, cu ajutorul laserului pot fi realizate si proceduri de estetica faciala (rejuvenare, corectii la nivelul pielii).

  • Eliminarea durerii
  • Eliminarea sangerarii
  • Eliminarea necesitatii suturilor
  • Eliminarea ustensilelor si sunetelor care provoaca teama
  • Precizia procedurii
  • Capacitatea de sterilizare a tesuturilor
  • Vindecarea rapida
  • Actiunea locala, protejand integritatea tesuturilor vecine

Un singur loc pentru o experienta medicala integrata.

Pacientii Dentexpert Boutique vor putea beneficia de toata gama de servicii la cele mai inalte standarde, in aceeasi locatie.

Stomatologie Generala .

Suntem o clinica completa avand la dispozitie in aceeasi incinta specialisti in toate domeniile stomatologiei dentare, tratamente laser si estetica faciala, toata gama de servicii realizandu-se la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

. Stomatologie laser

Printre singurele clinici din Romania ce utilizeaza laserul in toate manoperele stomatologice. Laserul dentar reprezinta o tehnologie moderna care conduce la tratamente minim invazive de precizie, de cele mai multe ori nedureroase, rapide, reducand semnificativ sangerarea si perioada de recuperare/vindecare.

Implantologie personalizata .

Pentru ca pacientii sunt diferiti, noi suntem pregatiti sa le oferim solutii personalizate in alegerea sistemului de implantare, pentru a asigura cele mai bune si sigure rezultate.

. Estetica faciala

Clinica Dentexpert Boutique iti pune la dispozitie o serie de tratamente revolutionare cu rezultate de top din domeniul esteticii faciale. Echipa noastra specializata va realiza tratamentele fara durere si disconfort.

Echipamente de ultima generatie .

In aceeasi locatie dispunem de toate echipamentele necesare (laser waterlase, biolase, microscop endodontic, imprimare cad/cam). Dotarile medicale foarte ample, materiale calitative, alaturi de medicii specialistii duc la rezultate de succes pentru pacientii DentExpert Boutique.

Suntem aproape de tine! Te asteptam in vizita.

Iti stam la dispozitie pentru orice nelamurire sau informatie ai nevoie!

LOCATIE

Stefan Capsa Nr. 17,
Sector 5, Cotroceni

CONTACT

031 4242983
031 0699855

PROGRAM

Luni- Joi: 09:00 - 21:00
Vineri: 09:00 -20:00

E-MAIL

office-bucuresti@dentexpert-boutique.ro

Te invitam sa rescriem povestea zambetului tau.

Completeaza formularul de programare si te vom contacta in cel mai scurt timp.