Echipa

Ne caracterizeaza EXPERIENTA, PROFESIONALISMUL, ENTUZIASMUL, DORINTA DE A CRESTE IMPREUNA spre a oferi tratamente la inalte standarde.

Abonamente

Ca si asigurarea medicala generala, asigurarea medicala stomatologica este un lucru obisnuit in multe tari europene.

Filme educative

Acceseaza pagina pentru a vizualiza biblioteca video care explica proceduri, boli ale dintilor, si estetica dentara.

Promotii

Consulta lista de reduceri si alege oferta potrivita pentru tine

Elena Istine

Daca ai copil terifiat de ideea de cabinet si medic stomatolog e musai sa ajungi la doamna doctor Costea Raluca. Rabdare, calm, zambet, profesionalism. Recomand cu incredere maxima!

Mi Ushka

"Multumesc, mami, ca m-ai adus la o doamna asa de draguta!" (Say what??) Noh, asa mi-a spus fetita mea de 5 ani dupa o prima vizita si o prima interventie pentru o carie. A plecat incantata si a trebuit sa-i promit ca daca mai are probleme cu dintisorii tot aici venim. Personal foarte amabil, doamna doctor a discutat foarte mult cu ea si i-a explicat tot ce face - dna Ionita Adelina � Camera de joaca bine-venita! 5 stele +

Daniela Stroie

Oameni adevărați, m-au întâmpinat mereu cu căldură, sunt aproape de clienți și de nevoile lor. Acum am încredere că la dentist poate fi și plăcut, nu doar util. Voi reveni fără nicio teamă.

Claudiu Mlc

FELICITARI DOMNULUI DOCTOR ALEXANDRU CIUCU PENTRU PROFESIONALISM,SERIOZITATE,EFICIENTA LUCRARILOR DENTARE SI RABDAREA AVUTA ATAT CU MINE CAT SI CU MAMA MEA! TINEM SA PRECIZAM CA DE CAND APELAM LA SERVICIILE DOMNULUI DOCTOR, AMÂNDOI NE-AM INVINS FOBIA DE DENTIST. IL RECOMAND CU CALDURA, ESTE UN ADEVARAT PROFESIONIST.

Ivan Ionut

Copilul meu a fost incantat de cabinet iar maseluta lui este acum ca noua